Skilte inde - Rosendahl Skilte & Solfilm

Gå til indhold

INDENDØRS SKILTNING
________________________________________________________
Skiltesystemer til ethvert formål!
Der stilles forskellige krav og individuelle ønsker til enhver skilteopgave. Det drejer sig om at føle sig hjemme, specielt første gang man besøger et sted, men med velplacerede og informative skilte i et smukt design, er selv den sværeste vej let at finde. Klik på de forskellige systemer og læs mere.LockSign er et skiltesystem i klassisk og enkelt design med patenteret magnetlås. Leveres i mange standardformater. Således kan man få en ensartet skiltning i en bygning lige fra dørskilte, pictogramskilte, bordskilte til store henvisningsskilte og pyloner. LockSign fremstilles i aluminium, og leveres i valgfri farver, og kan derved indpasses i alle miljøer.
PLANSIGN SKILTESYSTEMPlanSign skiltet er det miljørigtige valg. Skiltet er udført i 5 mm aluminium, flot, tidløst design og meget fleksibelt. Kan kombineres på utallige måder og i mange forskellige størrelser både inden- og udendørs.
CURVESIGN SKILTESYSTEMCurveSign skiltet er udført i tidløst design med let buet front og kan kombineres på utallige måder både inde- og udendørs.
ALUGRAF SKILTESYSTEMClassic er et meget fleksibelt og modulopbygget skiltesystem, som kan anvendes til både enkelt skilte samt opbygget tavler.
Endestykkerne er i farvet plast eller aluminium. Standardfarverne er natur anodiseret aluminium samt stål aluminium.
Der kan lakeres efter opgaveDette glasskilte system har været på det tyske marked i over 15 år og er derfor et solidt gennemprøvet produkt.
Consystec er en tysk producent der i branchen er velkendt for glasskilte, du kan se deres store katalog på vores side om glasskilte.
GRAVERINGGraverede skilte i messing, alu, rustfri stål, akryl eller plast er også en del af vores skilteproduktion, til udendørs og indendørs brug.
© 2023
Adresse:

Meterbuen 18
2740 Skovlunde


Åbningstider

Man - Torsdag: 07.00 - 15.00
Fredag;            07.00 - 14.30
​​Lør - Søndag: Lukket
Ring. 28 22 40 92
Email. rene@rsb.dk
Tilbage til indhold